U2 Romania :: Vizualizare subiect - Regulile Tradingului

Regulile Tradingului

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului U2 Romania :: For Love or Money
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
AchtungBaby
U2 professional
U2 professional

Data inscrierii: 25/02/2004

MesajTrimis: Mie 25 08, 2004 14:29    Titlul subiectului: Regulile Tradingului Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca maretele concerte U2 sa nu ramana necunoscute demaram sectiunea de trading. Adica de la cei care au concerte, materiale video, poze, orice se poate arunca pe un cd, catre cei care n-au si isi doresc.

Desfasurare:
La 1-2 saptamani cei care au ceva de oferit vor posta oferta pentru saptamana respectiva.
Doritorii confirma in topicul respectiv si apoi se organizeaza distributia. Va trebui sa ne imprietenim cu posta. Dar nu-i asta problema.
Daca mai multi au acelasi lucru, se vor imparti "sursele" la "destinatari" astfel incat fiecare sa faca ceva.

Adiacente:
"Destinatarul" se angajeaza sa plateasca pachetul trimis, prin metoda ramburs. "Sursele" vor taxa pretul blank-ului si pretul postei (informativ e cam 12.000 lei posta si cam 10-15.000 lei blank-ul).

Asta e filozofia. Cu timpul o sa fie tot mai multe concerte si sa speram cat mai multe surse.

Daca aveti comentarii si adaugiri sunt binevenite.

Idee si implementare ©2004 Katman.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Geiger2k
Keep posting !!!
Keep posting !!!

Data inscrierii: 01/04/2004

MesajTrimis: Mie 25 08, 2004 17:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda, ce idee rasarita... Eu zic ca avem materiale destule. Acum sa vedem cum facem o lista cu ce avem. EU PROPUN SA FACEM UN HUB DE DC++ SI SA SE BAGE TOTZI ACOLO !!!
Desigur, este parerea unuia care nu este LIMITAT LA TRAFIC Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
octav
Site Admin

MesajTrimis: Mie 25 08, 2004 21:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ook Pt saptamana asta va ofer

Achtung baby, The videos, The cameos (1992)

hmmm e ok sau trebuie sa oferim doar bootleguri ?
AchtungBaby
U2 professional
U2 professional

MesajTrimis: Mie 25 08, 2004 22:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai, ideea hubului nu e noua - tocmai, e asa de veche incat exista huburi (deja destule) axate numai pe U2.
Idea Ideea lui Katman era pentru cei care nu au acces permanent la internet - deci nici la huburile in discutie.
Si multumesc ca imi aduci aminte de limita de trafic, asta e - fiecare cu limitarile lui Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
tombarman
bartender

Data inscrierii: 03/08/2004

MesajTrimis: Joi 26 08, 2004 10:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Octav, e foarte buna intrebarea ta.
Sint de parere ca trebuie sa facem schimb de orice fel de materiale, nu numai bootleg-uri. Nu trebuie sa presupunem ca materialele scoase oficial le are toate lumea. De exemplu, eu inca nu am reusit sa fac rost de tot Slane-ul. Si nu cred ca sint sigurul care nu il are.
Pe de alta parte, sa ne gandim ca bootleg-urile, desi au farmecul lor aparte, nu au o calitate deosebita.

Ofer la randul meu saptamana asta: "U2's Beautiful Day at Slane Castle".
Vizitator

MesajTrimis: Joi 26 08, 2004 14:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andi here.

este o idee extraodrinara. cand anuntam un material pe care il avem este bine sa precizam daca este audio / video.
Sus
tombarman
bartender

Data inscrierii: 03/08/2004

MesajTrimis: Joi 26 08, 2004 16:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Corect. Ambele materiale anuntate sint video.
katman
Forum Admin

Data inscrierii: 03/04/2004

MesajTrimis: Joi 26 08, 2004 21:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok, ma bucur ca prinde ideea.

Ideea era asa: cei care au de oferit ofera in topicuri separate, cand nu mai e disponibila respectiva (adica nu ca n-ar fi disponibila dar s-a incheiat perioada de trading), topicul se inchide si se trece la altceva.

Lavi intra pe www.u2star.com si studiaza putin organizarea forumului de acolo as vrea sa separam sticky-urile de restul.
Asta pentru ca as mai vrea un sticky in care sa se ceara urmatoarele tradinguri. Poate auzim de un concert super nu stiu cum. Il cereti si vedem cine il obtine.

Inca ceva... De acord cu treaba cu oficialele... Desi cred ca nu e bine sa le oferim asa... Ma rog, daca pe altii nu ii prinde Very Happy nici pe noi. Fugim la primul concert U2 de politie Very Happy
Asta a fost.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
octav
Site Admin

MesajTrimis: Vin 27 08, 2004 12:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intrebare : daca a mai folosit cineva metoda asta cu ramburs

Eu trimit cd-ul, cineva il ia de la posta si plateste , cum si cand ajung banii la mine ?
katman
Forum Admin

MesajTrimis: Vin 27 08, 2004 21:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da... am intrebat eu azi

Trebuie facute 2 drumuri la posta. unul pentru expediere si al doilea pt primit banii. Pt ca ti se dau banii doar dupa ce se plateste la capatul celalalt.

Asta e mai bine nu se poate.

Oricum nu cred ca o sa fie mari probleme.
La al doilea drum un om istet mai trimite niste cd-uri sa nu mearga doar dupa bani Wink

Octav daca am avea niste spatiu pt down...
Arkan
the big idea

Data inscrierii: 02/04/2004

MesajTrimis: Lun 30 08, 2004 00:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce ziceam...aaa, da...idee geniala Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Felix
U2 rookie
U2 rookie

Data inscrierii: 29/07/2004

MesajTrimis: Mie 01 09, 2004 20:34    Titlul subiectului: o idee Raspunde cu citat (quote)

avem o sectiune pentru oferta, cine ce ofera.

propun sa face o sectiune si pentru cerere.

de exemplu eu as pune la oferta "the million dollar hotel", dar s/ar putea ca toti sa-l aiba...si sa pun degeaba.

ideea spre a fi supusa la vot!
Arkan
the big idea

Data inscrierii: 02/04/2004

MesajTrimis: Lun 03 10, 2005 21:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cand o sa primesc si eu ceva din ce am cerut pe aici, o sa ma angajez la NASA
andreibarbulescu
U2 rookie
U2 rookie

Data inscrierii: 06/12/2007

MesajTrimis: Joi 17 01, 2008 16:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

va rog.vreau si eu adrese hub cu materiale U2
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
katman
Forum Admin

MesajTrimis: Joi 17 01, 2008 16:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai cel mai bine mergi aici:
www.u2torrents.org sau .com
Nu e hub dar e mai bun decat hub-ul.
Daca nu te descurci cu torrenti just google for help.
huburi sunt: u2bloodredskyhub.com dar desi sunt aproape 2 tb la un singur om nu gasesti sloturi decat f greu si nu merita efortul.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului U2 Romania :: For Love or Money Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum