| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
AchtungBaby U2 professional

Data inscrierii: 25/02/2004 Mesaje: 383
|
Trimis: Mie 25 08, 2004 14:29 Titlul subiectului: Regulile Tradingului |
|
|
Pentru ca maretele concerte U2 sa nu ramana necunoscute demaram sectiunea de trading. Adica de la cei care au concerte, materiale video, poze, orice se poate arunca pe un cd, catre cei care n-au si isi doresc.
Desfasurare:
La 1-2 saptamani cei care au ceva de oferit vor posta oferta pentru saptamana respectiva.
Doritorii confirma in topicul respectiv si apoi se organizeaza distributia. Va trebui sa ne imprietenim cu posta. Dar nu-i asta problema.
Daca mai multi au acelasi lucru, se vor imparti "sursele" la "destinatari" astfel incat fiecare sa faca ceva.
Adiacente:
"Destinatarul" se angajeaza sa plateasca pachetul trimis, prin metoda ramburs. "Sursele" vor taxa pretul blank-ului si pretul postei (informativ e cam 12.000 lei posta si cam 10-15.000 lei blank-ul).
Asta e filozofia. Cu timpul o sa fie tot mai multe concerte si sa speram cat mai multe surse.
Daca aveti comentarii si adaugiri sunt binevenite.
Idee si implementare ©2004 Katman. |
|
| Sus |
|
 |
Geiger2k Keep posting !!!

Data inscrierii: 01/04/2004 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 25 08, 2004 17:56 Titlul subiectului: |
|
|
mda, ce idee rasarita... Eu zic ca avem materiale destule. Acum sa vedem cum facem o lista cu ce avem. EU PROPUN SA FACEM UN HUB DE DC++ SI SA SE BAGE TOTZI ACOLO !!!
Desigur, este parerea unuia care nu este LIMITAT LA TRAFIC  |
|
| Sus |
|
 |
octav Site Admin

Data inscrierii: 25/02/2004 Mesaje: 441 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 25 08, 2004 21:32 Titlul subiectului: |
|
|
ook Pt saptamana asta va ofer
Achtung baby, The videos, The cameos (1992)
hmmm e ok sau trebuie sa oferim doar bootleguri ? _________________ www.webconnect.ro |
|
| Sus |
|
 |
AchtungBaby U2 professional

Data inscrierii: 25/02/2004 Mesaje: 383
|
Trimis: Mie 25 08, 2004 22:26 Titlul subiectului: |
|
|
Pai, ideea hubului nu e noua - tocmai, e asa de veche incat exista huburi (deja destule) axate numai pe U2.
Ideea lui Katman era pentru cei care nu au acces permanent la internet - deci nici la huburile in discutie.
Si multumesc ca imi aduci aminte de limita de trafic, asta e - fiecare cu limitarile lui  |
|
| Sus |
|
 |
tombarman bartender

Data inscrierii: 03/08/2004 Mesaje: 681 Locatie: give the finger to the moon
|
Trimis: Joi 26 08, 2004 10:32 Titlul subiectului: |
|
|
Octav, e foarte buna intrebarea ta.
Sint de parere ca trebuie sa facem schimb de orice fel de materiale, nu numai bootleg-uri. Nu trebuie sa presupunem ca materialele scoase oficial le are toate lumea. De exemplu, eu inca nu am reusit sa fac rost de tot Slane-ul. Si nu cred ca sint sigurul care nu il are.
Pe de alta parte, sa ne gandim ca bootleg-urile, desi au farmecul lor aparte, nu au o calitate deosebita.
Ofer la randul meu saptamana asta: "U2's Beautiful Day at Slane Castle". _________________ Peace Of Mind Included |
|
| Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Joi 26 08, 2004 14:16 Titlul subiectului: |
|
|
andi here.
este o idee extraodrinara. cand anuntam un material pe care il avem este bine sa precizam daca este audio / video. |
|
| Sus |
|
 |
tombarman bartender

Data inscrierii: 03/08/2004 Mesaje: 681 Locatie: give the finger to the moon
|
Trimis: Joi 26 08, 2004 16:31 Titlul subiectului: |
|
|
Corect. Ambele materiale anuntate sint video. _________________ Peace Of Mind Included |
|
| Sus |
|
 |
katman Forum Admin

Data inscrierii: 03/04/2004 Mesaje: 680 Locatie: Brasov si Bucuresti - in naveta continua :(
|
Trimis: Joi 26 08, 2004 21:45 Titlul subiectului: |
|
|
Ok, ma bucur ca prinde ideea.
Ideea era asa: cei care au de oferit ofera in topicuri separate, cand nu mai e disponibila respectiva (adica nu ca n-ar fi disponibila dar s-a incheiat perioada de trading), topicul se inchide si se trece la altceva.
Lavi intra pe www.u2star.com si studiaza putin organizarea forumului de acolo as vrea sa separam sticky-urile de restul.
Asta pentru ca as mai vrea un sticky in care sa se ceara urmatoarele tradinguri. Poate auzim de un concert super nu stiu cum. Il cereti si vedem cine il obtine.
Inca ceva... De acord cu treaba cu oficialele... Desi cred ca nu e bine sa le oferim asa... Ma rog, daca pe altii nu ii prinde nici pe noi. Fugim la primul concert U2 de politie
Asta a fost. _________________ Ai houp iu nevar let mi daun aghen.
Tu tu du tu tu tu dum dum tu tu tu tu tu
 |
|
| Sus |
|
 |
octav Site Admin

Data inscrierii: 25/02/2004 Mesaje: 441 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 27 08, 2004 12:06 Titlul subiectului: |
|
|
Intrebare : daca a mai folosit cineva metoda asta cu ramburs
Eu trimit cd-ul, cineva il ia de la posta si plateste , cum si cand ajung banii la mine ? _________________ www.webconnect.ro |
|
| Sus |
|
 |
katman Forum Admin

Data inscrierii: 03/04/2004 Mesaje: 680 Locatie: Brasov si Bucuresti - in naveta continua :(
|
Trimis: Vin 27 08, 2004 21:19 Titlul subiectului: |
|
|
da... am intrebat eu azi
Trebuie facute 2 drumuri la posta. unul pentru expediere si al doilea pt primit banii. Pt ca ti se dau banii doar dupa ce se plateste la capatul celalalt.
Asta e mai bine nu se poate.
Oricum nu cred ca o sa fie mari probleme.
La al doilea drum un om istet mai trimite niste cd-uri sa nu mearga doar dupa bani
Octav daca am avea niste spatiu pt down... _________________ Ai houp iu nevar let mi daun aghen.
 |
|
| Sus |
|
 |
Arkan the big idea

Data inscrierii: 02/04/2004 Mesaje: 501 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 30 08, 2004 00:56 Titlul subiectului: |
|
|
Ce ziceam...aaa, da...idee geniala  |
|
| Sus |
|
 |
Felix U2 rookie

Data inscrierii: 29/07/2004 Mesaje: 17 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 01 09, 2004 20:34 Titlul subiectului: o idee |
|
|
avem o sectiune pentru oferta, cine ce ofera.
propun sa face o sectiune si pentru cerere.
de exemplu eu as pune la oferta "the million dollar hotel", dar s/ar putea ca toti sa-l aiba...si sa pun degeaba.
ideea spre a fi supusa la vot! _________________ "And the cartoon network turns into the news" |
|
| Sus |
|
 |
Arkan the big idea

Data inscrierii: 02/04/2004 Mesaje: 501 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 03 10, 2005 21:02 Titlul subiectului: |
|
|
Cand o sa primesc si eu ceva din ce am cerut pe aici, o sa ma angajez la NASA _________________ you ask me to enter, but then you make me crawl and I can't be holding on... |
|
| Sus |
|
 |
andreibarbulescu U2 rookie

Data inscrierii: 06/12/2007 Mesaje: 17 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 17 01, 2008 16:11 Titlul subiectului: |
|
|
| va rog.vreau si eu adrese hub cu materiale U2 |
|
| Sus |
|
 |
katman Forum Admin

|
Trimis: Joi 17 01, 2008 16:48 Titlul subiectului: |
|
|
pai cel mai bine mergi aici:
www.u2torrents.org sau .com
Nu e hub dar e mai bun decat hub-ul.
Daca nu te descurci cu torrenti just google for help.
huburi sunt: u2bloodredskyhub.com dar desi sunt aproape 2 tb la un singur om nu gasesti sloturi decat f greu si nu merita efortul. _________________ Ai houp iu nevar let mi daun aghen.
 |
|
| Sus |
|
 |
|